Avantajele concursului pentru afacerea ta pe Instagram

Avantajele concursului pentru afacerea ta pe Instagram

Lia Pogolsa
30.08.2019 14:35Proprietarii de companii „tinere” visează, cât mai curând posibil să-și promoveze brandul și să atragă mai mulți clienți potențiali. Concursurile pe Instagram reprezintă o modalitate bună de a promova produsele sau serviciile voastre. Oamenii iubesc să participe la tombole și să câștige cadouri.

Haideţi să vorbim despre avantajele concursurilor.Platforma Instagram este o modalitate de publicitate care nu necesită cheltuieli speciale.
Concursul este o ocazie excelentă de a colecta noi abonați și de a crește baza potențialilor clienți. Este important să oferiți participanților un premiu bun și să pregătiți o fotografie de înaltă calitate și atractivă.

Organizarea fără cheltuieli.
Aveți nevoie doar de o fotografie frumoasă și de înaltă calitate, care să poată atrage imediat atenția. După cum am menționat mai sus, calitatea fotografiei este de mare importanță. Oamenii nu vor posta fotografii plictisitoare de nivel inferior pe pagină. Postarea ar trebui să provoace dorința de a participa la concurs.


Încercați norocul a doua oară.
Desigur, câștigătorul concursului va fi mulțumit, va împărtăși bucuria cu toți prietenii și va promova din nou brand-ul. Adesea, acei utilizatori care nu au reușit să obțină premiul principal iau parte la următoarele giveaway-uri și urmează în mod activ pagina.

Iar tu participi la concursuri? Ai avut rezultat?


Lia Pogolșa

Fondator

Lia Pogolșa - Pasiunea mea este să captez clienți din online pentru proiectul sau afacere ta! Prin cursurile Click ACADEMY vreau să ajung anual la 10.000 de absolvenți și peste 1000 de companii consultate.

Sign In

Register