Cum să creezi username-ul perfect pe Instagram

Lia Pogolsa
15.08.2019 19:06

Cum să creezi username-ul perfect pentru instagramul tău pentru a fi deosebit şi memorabil

 

Cu siguranţă dacă eşti aici ai deja un cont de instagram. Indiferent dacă îţi creezii numele de utilizator pentru prima dată sau dezbați dacă trebuie să îţi schimbi numele de utilizator curent, vom pune împreună o listă cu cele mai bune practici pentru a te ajuta să înțelegi criteriile pentru numele de utilizator perfect pe Instagram.

Deasemenea dacă planifici o pagină a bussinesul tău pe instagram aceste trucuri sunt must know.

  1. Identifică scopul Contului tău de Instagram

Afacere sau Profil Personal

  1. Crează-ţi numele de utilizator în jurul strategiei de conținut și al publicului țintă

De exemplu, dacă conținutul tău este în jurul unor animale drăguțe, numele dvs. de utilizator ar trebui să reflecte acest lucru.

  1. Metoda de cercetare a cuvintelor cheie

Cercetați cuvinte cheie populare utilizând Top-Hashtags.com

  1. Keep it Simple

Există o limită de 30 de simboluri pentru numele de utilizator Instagram. Numele de utilizator pot include litere, numere, perioade și subliniere, păstrează-l cât mai simplu şi uşor de memorat.

  1. Fii unic

S-ar putea să fii tentat să urmezi paşii unui cont stabilit. Pentru a avea success nu poţi crea o copie, este nevoie de muncă şi inspiraţie pentru a face strategia ta să funcţioneze.

Iar dacă azi eşti lipsit de inspiraţie noi îţi venim în ajutor cu generatoare de nume de utilizator. Introduceți câteva cuvinte cheie care vă interesează cu numele de utilizator și lăsați instrumentele să vă ofere o varietate de opțiuni.

După ce îţi creezi contul nu uita să ne dai un follow să vedem şi noi ce ţi-a ieşit. Mult success!


Lia Pogolșa

Fondator

Lia Pogolșa - Pasiunea mea este să captez clienți din online pentru proiectul sau afacere ta! Prin cursurile Click ACADEMY vreau să ajung anual la 10.000 de absolvenți și peste 1000 de companii consultate.

Sign In

Register