Cum să faci bani pe TikTok în 2020

Lia Pogolșa
05.02.2020 12:28

Misiunea TikTok este de inspira creativitate, încurajează utilizatorii să își împărtășească pasiunea și expresia creativă prin videoclipurile lor.

1. Devino Influencer pe TikTok
Un influencer este o persoană care are impact asupra unui grup de urmăritori. Rolul influencerilor este de a adăuga valoare conținutului. Dacă ai ceva valoros de spus  atunci TikTok îți oferă o metodă foarte simplă de monetizare a aparițiilor video în aplicație.

2. Streaming live

O altă metodă viabilă pe care o poți utiliza pentru a câștiga bani pe Tik Tok este Live Streaming. Funcția Go Live din Tik Tok este încă în faza de testare și nu este disponibilă tuturor utilizatorilor. Pentru a te bucura de această caracteristică, asigură-te că utilizezi cea mai recentă versiune a aplicației Tik Tok. Este posibil să ai nevoie de 1000 de fani înainte de a putea merge live pe Tik Tok.
 


3. Promovarea și vânzarea produsului propriu

Acesta este probabil cel mai realist mod de a câștiga bani prin intermediul TikTok. Ideea este să ai o linie de afaceri sau magazin și să folosești Tik Tok ca o modalitate absolut gratuită de a promova și vinde produsele sau serviciile.

4. Încarcă vioclipurile TikTok pe Youtube

Spre deosebire de videoclipurile lungi, Tik Tok oferă multe videoclipuri scurte diferite, care sunt mai atrăgătoare pentru public. Aceste videoclipuri câștigă în mod agresiv interacțiune pe Youtube și pot oferi un flux considerabil de venituri.

Ești utilizator TikTok?


Lia Pogolșa

Fondator

Lia Pogolșa - Pasiunea mea este să captez clienți din online pentru proiectul sau afacere ta! Prin cursurile Click ACADEMY vreau să ajung anual la 10.000 de absolvenți și peste 1000 de companii consultate.

Sign In

Register