Greşeli care trebuie să le eviţi pe YouTube

Lia Pogolsa
26.08.2019 19:43

Gestionarea unui canal YouTube îţi oferă un mediu puternic pentru a produce şi distribui materiale video. Videoclipurile sunt o parte esenţială a strategiei tale de marketing online şi youtube este o nişă pertfectă.

YouTube este casa videoclipurilor virale, conţinutul se răspândeşte rapid şi are o audienţă numeroasă pe internet, de aceea trebuie să cunoşti absolut tot în materie de youtube şi să nu faci greşeli care să-ţi micşoreze audienţa şi popularitatea. Astăzi vorbim despre cele mai fregvente greşeli pe youtube pe care tu trebuie să le eviţi.

 

 

 1. Conținut rar și ocazional
  Cu cât este mai mult conținut, cu atât mai bine! În mod ideal, ar trebui să postezi în fiecare zi.

   
 2. Lipsa unui plan editorial
  Elaborează un plan pentru o lună înainte, asfel vei economisi timp, energie şi vei structura conţinutul care urmează să apară

   
 3. Echipament nepotrivit
  Nu uitați că echipamentul potrivit este o altă cheie a succesului. Merită să cheltuiți ceva bani pe un microfon şi iluminarea, videoclipurile tale vor deveni mult mai luminoase, mai bune, mai interesante!

   
 4. Montare plictisitoare, fără efecte speciale și muzică
   
 5. Lipsa descrierii video, a etichetelor
  Când încărci videoclipuri pe canal, asigură-te că ai adăugat etichete, marcaje, descriere. Pe baza etichetelor, YouTube va promova și adăuga videoclipul în „similar”.

   
 6. TITLURI  irelevante
  Titlul videoclipului tău ar trebui să fie ca un teaser pentru spectatorii care îi încântă să facă clic pe „redare”. Asigură-te că titlul videoclipului are același text ca miniatura, pentru a genera mai multe clicuri.

   
 7. Nu urmați tendințele
  Este important să înţelegi care este necesitatea şi preferinţele publicului tău. Cheia succesului sunt acele emoții pe care le primeşti tu în procesul de filmarea a unui videoclip.

   
 8. Primele 15 secunde ale videoclipului sunt  IMPORTANTE
  Primele 15 secunde ale videoclipului trebuie să fie accelerate și trebuie să conțină conținutul care urmează să vină.

   
 9. Încercați să creați conținut unic 100%.

 

 

YouTube este o platformă multifunţională şi doar folosind acest canal corect vei putea atinge rezultatele dorite. Mult succes!

 

 

 

 

 

 


Lia Pogolșa

Fondator

Lia Pogolșa - Pasiunea mea este să captez clienți din online pentru proiectul sau afacere ta! Prin cursurile Click ACADEMY vreau să ajung anual la 10.000 de absolvenți și peste 1000 de companii consultate.

Sign In

Register