Instrumente SEO

Lia Pogolsa
26.12.2019 14:13

SEO sau Search Engine Optimization se referă la optimizarea pentru motoarele de căutare. În general, cel mai folosit motor de căutare este Google, cu peste 95% dintre căutările efectuate pe internet. 

SEO se învață cel mai sigur prin aplicație și observație.
Astăzi îţi prezint câteva Instrumente SEO care să te ajute în campania ta de optimizare:

 

  • Google Search Console

Instrumentele și rapoartele Search Console te ajută să măsori traficul și performanța căutării site-ului tău, să remediezi problemele și să faci site-ul tău să strălucească în rezultatele căutării Google.
 

  • Structured Data Markup Helper

Te ajută să marchezi elemente pe pagina ta web, astfel încât Google să înțeleagă datele de pe pagină. Odată ce Google înțelege mai clar datele paginii, acesta poate fi prezentat mai atractiv și în moduri noi în Căutarea Google. În plus, dacă trimiţi un e-mail formatat HTML către clienți, Markup Helper poate arăta cum să schimbați șabloanele de e-mail, astfel încât Gmail să poată prezenta datele utilizatorului în moduri noi și utile.
 

  • Google Trends

Google Trends este un site web de Google care analizează popularitatea căutărilor de top din Google în diferite regiuni și limbi.
 

  • Ubersuggest

Ubersuggest este un instrument minunat gratuit care poate găsi 100 de cuvinte cheie noi în câteva minute.Iar dacă îţi doreşti ca un specialist să se ocupe de optimizarea SEO a site-ului tău web, nu ezita să ne contactezi. În urma unui audit, un specialist SEO poate afla nivelul de performanță al unui website. Se poate apoi stabili un plan clar şi efectiv de acțiune.


Detalii: 
https://clickacademy.eu/ 
+37378427625
 


Lia Pogolșa

Fondator

Lia Pogolșa - Pasiunea mea este să captez clienți din online pentru proiectul sau afacere ta! Prin cursurile Click ACADEMY vreau să ajung anual la 10.000 de absolvenți și peste 1000 de companii consultate.

Sign In

Register