Reguli de succes pentru afacerea ta

Lia Pogolsa
22.08.2019 22:35

Succesul este utilizarea la maxim a capacităților pe care le posezi, utilizează la maxim capacităţile tale şi devino pesoană de success!

12 REGULI DE SUCCES!

 1. Fiecare problemă nouă trebuie abordată imediat, fără întârziere. Acționează cu încredere și rapid. Nu te balansa mult timp, lucrează la forță maximă!
 2. Lucrează mai mult pentru tine. Doar aşa vei obţine venitul şi rezultatele dorite.
 3. Dacă doreşti să câştigi bani află care este cererea pe piaţă, cererea atrage oferta Veniturile tale vor depinde de avantejele produsului care il oferi.
 4. Pune interesele tale mai întâi de toate
 5. Nu avea limite. Veniturile tale trebuie să fie mereu în creştere şi niciodată în descreştere.
 6. Fii sociabil. Stabileşte un networking de success.
 7. Înconjoară-te de oameni de succes. Banii sunt întotdeauna atrași de bani. Cercul tău social ar trebui să fie format doar din câștigători și optimiști.
 8. O bună motivaţie este studiul biografiilor și gândurilor persoanelor care au reușit să devină cele mai bogate din lume.
 9. Puneți întrebări: cine sunt eu cu adevărat? Cât de unică sunt? Care este scopul meu? Dacă voi deveni bogat, ce voi face? Răspunsurile trebuie să fie sincere. Puterea, energia și pasiunea răspunsurilor tale pot face minuni!
 10. Lasă viața să fie un vis. Crede și ea va deveni realitate. Încetând să visezi, încetezi să mai trăiești.
 11. Oferă ajutor, chiar şi persoanelor pe care nu le cunoşti.
 12. Spune complimente. Acest lucru sporește considerabil stima de sine.

Timpul este cel mai prețios element pentru oameni. Omul de succes știe cum să pună energia în timp și cum să extragă succesul din timp.

 


Lia Pogolșa

Fondator

Lia Pogolșa - Pasiunea mea este să captez clienți din online pentru proiectul sau afacere ta! Prin cursurile Click ACADEMY vreau să ajung anual la 10.000 de absolvenți și peste 1000 de companii consultate.

Sign In

Register