Carieristă și familistă în același timp. Așa este Diana Sachirciuc. Ei îi place să le aibă pe ambele în armonie. Știe cum să își valorifice potențialul și este ferm convinsă că succesele și eșecurile sale depind doar de ea. Diana și-a făcut studiile la Univestitatea Tehnică a Moldovei, acolo unde a învățat să fie responsabilă, calculată și disciplinată, iar la 21 de ani a început o afacere în parteneriat cu compania suedeză Oriflame. Într-o perioadă scurtă de timp, Diana s-a făcut remarcată prin rezultate înalte. De atunci viața ei a luat o cu totul altă întorsătură. A urmat multă dezvoltare personală, trainguri, lecții valoroase. Acum este liderul cu cele mari succese din Oriflame Moldova, iar visul ei este să se regăsescă în topul global.   Cea mai mare realizare a mea este personalitatea mea. Ceea ce mie mi-a reușit să trăiesc, să învăț, experiența, succesele pe care le am, aceste lucruri nu poate să mi le ia nimeni niciodată. Eu sunt omul care mă gonesc după armonie.   Ascultă un fragment din podcastul pregătit pentru proiectul #33MameDigitale.    

DETALII

  Acest podcast este despre jurnalista care a acumulat o experienţa amplă şi variată în diferite domenii, Olga Bejan-Leva. Haide să vedem cum a dat lovitura pe online cu un blog despre necesitatea femeilor şi cum a devenit o sursă de inspiraţie pentru mii de femei.

DETALII

Interviu Doina Gherta - Poetul care te cucerește prin altfel de poezie | Click Aici Podcast Doina Gherța - este invitata din acest podcast. - Este cea care m-a cucerit on-line prin poeziile ei. - Poetul care te cucerește prin altfel de poezie și recitaluri on-line de pe Facebook și Instagram. - Cea care a lansat la 23 de ani prima sa carte de poezie în Moldova. Te las s-o asculți cum vede ea publicul care iubește arta, cum își promovează ea poeziile pe on-line și despre planurile și proiectele ei la 24 de ani.

DETALII

Astăzi invitat il avem pe Traian Stoianov, prezentator TV, bucatar renumit si omul care stie cum sa le combine frumos: familia, fiica și pasiunea lui. Il poti gasi pe: www.instagram.com/traian_stoianov/ www.facebook.com/retetaluitraian/ Asculta podcastul cu Traian si zi-ne daca ti-ai dori sa fii invitat la emisunea lui?

DETALII

CLICK AICI PODCAST – Primul Podcast de Marketing din Moldova Aici vom discuta despre experiențele oamenilor puternici și afacerile lor promovate în Moldova.

DETALII

Sign In

Register