Acest podcast este despre jurnalista Olga Bejan-Leva, care a acumulat o experienţă frumoasă în ultimii ani în diferite domenii. Haideți să vedem cum a dat ea lovitura pe online cu un blog, cum s-a reinventat ea după maternitate şi cum a devenit o sursă de inspiraţie pentru alte mii de femei. Află care sunt planurile ei ca femeie, ca mamă și ca antreprenor. Olga, îți mulțumim pentru doza ta de inspirație.  

DETALII

Interviu Doina Gherta - Poetul care te cucerește prin altfel de poezie | Click Aici Podcast Doina Gherța - este invitata din acest podcast. - Este cea care m-a cucerit on-line prin poeziile ei. - Poetul care te cucerește prin altfel de poezie și recitaluri on-line de pe Facebook și Instagram. - Cea care a lansat la 23 de ani prima sa carte de poezie în Moldova. Te las s-o asculți cum vede ea publicul care iubește arta, cum își promovează ea poeziile pe on-line și despre planurile și proiectele ei la 24 de ani.

DETALII

Astăzi invitat il avem pe Traian Stoianov, prezentator TV, bucatar renumit si omul care stie cum sa le combine frumos: familia, fiica și pasiunea lui. Il poti gasi pe: www.instagram.com/traian_stoianov/ www.facebook.com/retetaluitraian/ Asculta podcastul cu Traian si zi-ne daca ti-ai dori sa fii invitat la emisunea lui?

DETALII

CLICK AICI PODCAST Acest Podcast este despre oameni puternici care dau START-ul pe ONLINE. Astăzi o am ca invitată pe Marina Braniste, doctor în medicină estetică din Chișinău. Află din interviu cine a fost și cine este astăzi Marina Braniște, de la ce se încarcă cu energie, de unde se inspiră și cum au evoluat ultimii 10 ani.  

DETALII

CLICK AICI PODCAST – Primul Podcast de Marketing din Moldova Aici vom discuta despre experiențele oamenilor puternici și afacerile lor promovate în Moldova.

DETALII

Sign In

Register